Európai Mobilitás Hét 130 liter tea reggelire

2015. szeptember 23.

Újra teát osztottunk az autómentes napon

Mint minden évben, úgy az idén is egyik szereplője volt az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány a bringás reggelinek. 130 liter tea fogyott el reggel 7 órától 10 óráig. Mindenkinek nagyon köszönjük aki bringára cserélte az autóját! :)  Az alapítvány fontosnak tartja a környezettudatosságot, ezért lehetőségeihez mérten mindig támogatja a hasonló rendezvényeket!
Abban az esetben ha ön is fontosnak tartja munkánkat, kérjük támogassa adója 1 %-ával! Adószámunk: 18279180-1-06

Segítünk a bajban!

2015. szeptember 21.

Ingyenes gyermekétkeztetés

Az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány naponta átlagosan 50 gyermeknek biztosít ingyenesen meleg étkezést. A kitartó munkának, a támogatóink segítségének és az éttermeinket látogató vendégeinknek köszönhetően ezen a számon emelni tudunk. Mi az alapítványnál úgy hisszük, hogy a gyermekek szükségleteinek kielégítése nem halasztható, ezért ha szükségét érzi, kérjen nyugodtan segítséget!
Abban az esetben, ha Ön nem, de valamelyik ismerőse segítségre szorul, kérjük, ajánlja figyelmébe az alapítvány támogatását. A támogatás igénybevételére szükség van egy rövid kérelemre, melynek tartalmaznia kell egy rövid indoklást, hogy miért is szeretnék igénybe venni az alapítvány támogatását illetve a gyermekek számát. A kérelmet be lehet nyújtani személyesen a Kapocs Extra étteremben 6720 Szeged, Kárász utca 9. (Átriumban), vagy az [email protected] e-mail címen. A kérelemnek formai megkötése nincs.
Gyermekétkeztetési munkánkat támogathatja az éttermeink látogatásával, vagy adója 1%-ának felajánlásával is! Adószámunk: 18279180-1-06 

I Jótékonysági Szüreti Gyermekparádé

2015. szeptember 17.

Köszönjük minden kedves résztvevőnek!

Ismét nagyon jó hangulat jellemezte vasárnap az első Jótékonysági Szüreti Gyermekparádét! Köszönjük minden kilátogatónak és természetesen nagyon hálásak vagyunk a fellépőinknek. Igyekeztünk képekben visszaadni a rendezvény hangulatát és színvonalát is. Minden volt vasárnap amitől egy gyermek jól érezheti magát. Volt ugrálóvár, fánk, zsíros kenyér, limonádé, mustpréselés, kézművesség, arcfestés, bohóc, lufihajtogatás és sok-sok program! :) A jó hangulatról gondoskodott a Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió, Kövér Béla Bábszínház, Impro Egyesület, STONE, Skillful Tánciskola, Flip Unit Team, Kikerics Néptánc Csoport, Új Akropolisz Meseháza, Pepi Bohóc. A rendezvény színvonala pedig támogatóinknak volt köszönhető: Szegedi Vásár és Piac Üzemeltető Kft, Rádió 88, Colibri Family, Medikémia, METRO, Haász Kft, Szeged Város, Aradi tanya, Újvári Pincészet, SZKKSE, Ipont Szeged.
De amitől igazán jó volt ez a rendezvény, az a kilátogató emberek tömege volt. Köszönjük!!
A rendezvényen befolyt adományokat 100%-ban a gyermekétkeztetési munkánkra fordítjuk.
Ha Ön is azonosulni tud céljainkkal és segítené munkánkat, akkor kérjük támogassa az Egy Ebéd Egy Esély Alapítványt adója 1%-ának felajánlásával! 18279180106