Az Én Anyukám a legszebb a világon

2015. április 21.

Több mint 200 pályamunka érkezett

Lejárt a beadási határidő a Az Én Anyukám a legszebb a világon című rajzpályázatunkra. Felhívásunkra több mint 200 szebbnél szebb pályamunka érkezett a szegedi iskolákból. A műveket kiállítottuk a Kapocs Extra étterem előcsarnokában, de természetesen elérhetőek itt facebookon is. Minden kategóriában a legtöbb szavazatot kapó pályamunka díjazásban részesül. A szavazatokat személyesen a Kapocs Extra étteremben, vagy a facebookon lájkolással lehet leadni. A 2 szavazás összesített eredménye adja meg a győzteseket.

A 3 kategória legjobbjainak jutalma egy családi vacsora a Kapocs Extra étteremben és egy gyönyörű virágcsokor amit a győztes pályázó adhat át az anyukájának vacsora közben.
Minden pályamunkát díjaz az alapítvány. Palacsinta kupont és oklevelet vehetnek át a pályázaton részt vevő gyermekek. A palacsinta kuponok beválthatóak lesznek május 17-én a a Mars téren a Jysk előtti téren az első jótékonysági Palacsinta Parádén. A rendezvény szervezője az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány. Több mint 600 fogyatékos és hátrányos helyzetű gyermeket hívunk meg a parádéra, de az összes kilátogató gyermek is kap ingyenesen palacsintát 4000 palacsinta erejéig. A parádén becsületkasszával igénybe vehető szolgáltatások listája a következő lesz: légvár, arcfestés, csillámtetoválás, társasjátékok, lufihajtogatás. Illetve a nagyszínpadon lesz showder klubbos fellépő, Rising Star felfedezett, Vitéz László bábelőadás és még sokan mások. A rendezvényre palacsintasütőket és támogatókat várunk!
Egész éves munkánkat segíti a Segítsüti Közhasznú Alapítvány. Köszönjük!