Egy Édes Délután!

2013. március 28.

Szaloncukor osztást tartott az Alapítvány a Közösségi Házánál!

Szaloncukrot osztottunk a Közösségi Házunknál. Igaz az épület felújításával még nem készültünk el, de ez a gyerekeket egy pillanatig sem zavarta! :)

Hamarosan Indul Az Árverés A Dedikált Labdákért És Mezért!

2013. március 18.

A Pick Szeged Csapata Által Felajánlott Dedikált Labdák És Mez Kerül Kalapács Alá!

Egy, a Csapat által aláírt mezt és három darab aláírt labdát ajánlott fel az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány 60 férőhelyes Közösségi Házának felújítására a Pick Szeged Handball Team! Az Alapítvány 2013. március 25-én indítja árverését a sportszerekre, amelyek teljes bevételét a rászoruló gyermekek iskolai felzárkóztatását segítő ház felújítására fordítják. Az árverést 2013. április 8-án ütik le. Az árverést a Vatera oldalán fogjuk lefolytatni, a linket természetesen itt és a facebook oldalunkon is megosztjuk!

Elindult A Közösségi Házunk Felújítása!

2013. március 3.

Végre nekifoghattunk új Közösségi Házunk felújításának!

Csütörtökön nekifogtunk a közösségi ház felújításához. Maroknyi önkéntes és néhány szakember segíti a munkánkat. Ahogy a mellékelt képek mutatják bőven van mit tenni mire jöhetnek az első gyerekek, de reméljük hamarosan már a megnyitó képeit tölthetjük fel az oldalunkra. Közösségi házunk 30-60 gyermek iskolai felzárkóztatását teszi lehetővé teljes ellátással. Továbbra is várjuk önkéntesek jelentkezését.