Segítsen, hogy ne maradjon éhes gyermek Szegeden!

2014. június 23.

100 gyermeknek kell naponta segítség

Vége az iskolának és a meglévő 50 gyermek mellé, még 50 helyre lenne szükség. Eddig büszkék voltunk rá, hogy aki segítséget kért tőlünk az kapott is, hosszabb-rövidebb időre. Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítványnak nagyjából 2.000,- forintba kerül egy gyermek heti étkeztetése. A megnövekedett létszámra nem vagyunk felkészülve és a havi több mint 400.000,- forint sem áll egyenlőre rendelkezésünkre. Viszont bízunk benne, meg tudjuk oldani a kialakult helyzetet és így elfogadtunk minden jelentkezést. Lehet könnyelműen bővítettük a létszámot, de meggyőződésünk, hogy egy gyermek sem maradhat éhesen! Ha módjában áll, akkor kérjük segítse a gyermekétkeztetési munkánkat!
KH:

Gyermekes családok napja

2014. június 17.

400 adag ebédet és több mázsa csokit vittünk a gyermekeknek.

Gyermekes családok napján járt az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány! Szegeden példátlan összefogással okozott 5 civil szervezet több száz szegedi családnak örömet. A június 7-én a Máltai játszótéren  megtartott rendezvényen színvonalas programok, ugráló vár és értékes ajándékok várták a kilátogató gyermekeket.
A rendezvény szervezésében a Máltai Játszótér, a Fatima Ház Alapítvány, a KIFE tanoda, a Tálentum Tanoda és az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány vett részt. Minden szervezet a saját tudásával és lehetőségeivel járult hozzá a rendezvény sikeréhez. Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány 400 adag ebéddel és több száz kiló csokoládé desszerttel járult hozzá az elégedetséghez és a jókedvhez :)
Néhány kép a rendezvényről: