Jóakarat Hídja!

2013. június 17.

A Győri Audi ETÓ női kézilabda csapat felajánlásából bajnoki sálat árverezhettünk el!

A jóakarat hídja most a Mi Alapítványunkat kötötte össze a a Délmagyarország olvasóival. A Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO női kézilabdacsapat dedikált sálja Martonosi Jani jóvoltából került hozzánk. Jani Alapítványunkat mindig kiemelten támogatta és most a Vodafone Főállású Angyaljelöltjeként is mellettünk indult, és második lett a szavazáson. Innen értesült Alapítványunkról Szepesi Ivett a csapat játékosa, nem utolsó sorban Martonosi Jani volt osztálytársának párja. Neki és a csapatnak is külön szeretnénk megköszönni a felajánlást. Ezeknek a nagyszerű embereknek és a Délmagyarország olvasóinak köszönhetően az egy hetes árverés után 70.000,- forintért kelt el a sál. Ez az összeg közel egy hónapra fedezi a közösségi házunk költségeit.
nj                                     A Jóakarat HídjaGyőri Sál

Olcsó Nyári Táborok Az Alapítvánnyal!

2013. június 13.

Heti 3500,- forintért is lehet táboroztatni az Alapítványnál!

A számtalan megkeresés után át gondoltuk a táborainkat. Sok család nem engedheti meg a drága táborokat a nyári szünet alatt, de ettől függetlenül nem megoldott gyermeke elhelyezése. Alapítványunk ezeket a szempontokat figyelembe véve átgondolta a táborok tematikáját és komoly részt vállalt át a szülőktől. Nem lesz heti utazás, de maradnak a kreatív kézműves foglalkozások, a nagy szabadtéri játékok és a közösségi házunk felszereléseit.

/x-box, csocsó, számítógépek, projektor és hatalmas közösségi tér/

A részvételi díj tartalmazza a napi 3x-i étkezést is.

Főállású Angyala Lehet Az Alapítványnak!

2013. június 7.

Segítsd Szavazatoddal, Legyen Szegeden Is Főállású Angyal!

Martonosi János, a Rádió 88 hírszerkesztő-riporterének pályázatának célja, hogy több és koncentráltabb médiamegjelenéssel hívja fel a társadalom figyelmét az Egy Ebéd Egy Esély alapítvány munkájára, emellett jótékonysági eseményeket: koncerteket, versenyeket és előadásokat szervezne. Az így befolyó bevétel az alapítvány számláját gazdagítaná, a pénzből pedig még több rászorulónak jutna étel az asztalára. A sornak itt nincs vége, a főállású angyalságra pályázó rádiós újságíró a szegedi boltosokat és termelőket is az alapítvány mögé állítaná, mégpedig úgy, hogy alkalmanként kedvezményesen vagy akár ingyenesen ajánljanak fel konyhai alapanyagot, vagy segítsenek élelmiszer-gyűjtést szervezni az árusítóhelyeken.

Sőt, Martonosi János szorosabbra fűzné az alapítvány és a Szegedi Tudományegyetem kapcsolatát is, üzleti fejlesztési terv létrehozásában, egészségnapok és egyéb események szervezésében nyújtott támogatás, vagy pedagógiai modell-fejlesztés formájában, hiszen Egy Ebéd Egy Esély közösségi házát programokkal kell megtölteni. Az angyaljelölt pályázatában az is szerepel, hogy felvenné a kapcsolatot hazai és nemzetközi segítő szervezetekkel, illetveSzeged testvérvárosaival is.

Segítsd munkánkat, csak két szavazat!