Csoki kóstoló!

2014. február 21.

Márpedig a csokoládé egészséges!

Márpedig a csokoládé egészséges címen tartjuk a következő életviteli előadásunkat, amire mindenkit szeretettel várunk. Az előadáson csokikóstolás is lesz. Az előadáson való részvétel ingyenes!

Hatalmas élelmiszeradomány!

2014. február 11.

Több mázsa élelmiszer adományt kapott az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány

Nagy probléma ma sok családban, hogy sokszor már nélkülözni kell az alap élelmiszereket is. Ahol hiány van az alap élelmiszerekből, ott már biztosan nem jut pénz a finomságokra. Pedig megfelelő mértékletességgel egy gyermeknek szüksége van édességre is. Munkásságunkat figyelemmel kísérve ezért döntött két szegedi vállalkozás amellett, hogy hatalmas mennyiségű prémium édességet adományoznak alapítványunknak. Szeretnénk a szegedi civil összefogást erősíteni azzal is, hogy nem egyedül mi osztjuk ki a szegedi gyermekek között az adományokat, hanem több egyesülettel és alapítvánnyal közösen, ezzel is erősítve saját kapcsolataikat. Várjuk civil partnerek jelentkezését!
A nagylelkű adományt köszönjük a COLIBRI FAMILY Kft-nek és a GROOMI TRADE Kft-nek!

Busók űzték a telet a Kapocs Ételbár elöl

2014. február 10.

Szombaton busójárás volt az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány által üzemeltetett Kapocs Ételbár előttKöszönjük a mohácsi sokackörnek és sokaci lányoknak ezt a felejthetetlen délutánt!