Karácsonyi ajándék 24 családnak!

2013. december 20.

24 családnak lett édesebb karácsonya

A szegedi Metro áruháznak köszönhetően rengeteg édességet és tartós élelmiszert gyűjthettünk össze két hét alatt. A tartós élelmiszert elfőztük a Kapocs Ételbárban ahol minden nap 50 hátrányos helyzetű gyermeknek biztosítunk térítésmentes ebédet. Az összegyűjtött édességeket pedig annak a 24 családnak ajánlottuk fel, akik elnyerték a lapcom Média Alapítvány támogatását is. Ennél a 24 igazán nagyon nehéz sorsú családnál mi sem találhattunk volna jobb helyet adományinknak. Legyen Mindenkinek áldott békés karácsonya!

Karácsonyi Véradásunk!

2013. december 18.

Nagyon sikeres volt az első saját szervezésű véradásunk!

Túl vagyunk az első saját rendezésű véradáson. Többen jöttek hozzánk vért adni, mint általában egy-egy multinál megrendezett véradásra, amiért nagyon büszkék vagyunk a résztvevőkre! Szeretnénk itt is megköszönni azoknak az embereknek, akik tegnap gondoltak arra, hogy az ünnepek alatt sajnos rengeteg embernek van szüksége ilyen formán segítségre. A Magyar Vöröskereszttel és az Országos Vérellátó Szolgálattal közösen rendeztük meg a Vértónál a Közösségi Házunkban a kihelyezett véradást. Az esemény szerencsére nagyon sikeres lett. ezért már el is kezdtük szervezni a következőt tavaszra :) Pár darab kép a tegnapi napról:

Meghívó Véradásra!

2013. december 9.

Adj Esélyt, Adj Vért!

Adjunk esélyt az Ünnepek alatt is azoknak az embereknek akiket a családjuk nélkül a kórházban ér a Karácsony. Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány a Magyar Vöröskereszttel kihelyezett véradást rendez a Vértói úti Közösségi Házában. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy segítsen és adjon vért.
A véradás 17-én 15 és 18 óra között zajlik. Természetesen minden véradó rengeteg ajándékkal távozik, és külön megemlíteném, hogy készülünk forralt borral is :)
Minden véradónak kötelező a személyigazolványát és taj kártyáját elhozni, erre kérem ügyeljenek!

Indul az adománygyűjtés a Metro áruházaiban

2013. december 2.

vagy.hu

Helyi szervezeteket támogathatnak a vásárlók a budapesti és vidéki áruházakban.

Mikulás napjától karácsonyig tart a Metro adománygyűjtő akciója a kereskedelmi vállalat összes hazai áruházában. A pénztáraknál kapható 100 forint értékű kuponokkal helyi szervezeteket támogathatnak a vásárlók. tovább...