Kapocs Extra Étterem

2014. március 29.

Nyitás 2014 március 31 9.30!

Lehetőséget és bizalmat kaptunk több szegedi cégtől, hogy nyithassunk egy második támogató éttermet. Választásunk a Kárász utca 9 szám alatt, az Átriumban található, gyönyörű 300 négyzetméteres étteremre esett. Mint azt a Kapocs Ételbárban megszokhatták az Egy Ebéd Egy esély Gyermekétkeztetési Alapítvány kizárólag előállítási költségen értékesíti az általa üzemeltetett éttermekben az ételeket, de minden esetben vár el adományt, amit a gyermekétkeztetési munkájára fordít. jelen pillanatban 50 hátrányos helyzetű gyermek étkeztetését oldja meg az alapítvány a Kapocs ételbárnak köszönhetően. reményeink szerint a Kapocs Extra étterem is minimum ennyi gyermek étkeztetését tudja felvállalni. Ízletes 3 fogású menü, szabad szedésű levesek, heti ajánlat és a'la carte étlap várja az ide betérőket. Hétfőtől várjuk Önt is szeretettel! Bővebb felvilágosítást az ételekkel kapcsolatban a Kapocs Extra honlapján talál.

Nagy emberek nagy szívvel!

2014. március 26.

A Shop.Builder akciója minden várakozást felül múlt!

A Shop.Builderes srácok különleges eseménnyel látogattak el szombaton a Kapocs Ételbárba, ezzel is segítve az alapítvány gyermekétkeztetési munkáját.
"Egyél, igyál, adakozz, izmosodj" saját maguk így foglalták össze a promóciójuk lényegét, amit ha lefordítunk, akkor testépítő menü, fehérje turmix és shop.builderes kuponok várták az idelátogatókat.
A cég nagylelkűségének köszönhetően minden adományt korlátozás nélkül shop.builderes kuponnal váltottak ki, így valóban senkinek sem került pénzébe az adakozás.
Az akció több mint 150 embert és rekord méretű adományt mozgósított.
Szeretnénk megköszönni az önzetlen munkát az  Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány által támogatott 50 gyermek nevében is!
Köszönjük az idelátogató neves sportolóknak, hogy emelték a rendezvény fényét.
Akik nélkül viszont biztos nem valósulhatott volna meg ez a rendezvény, az a Shop.Builder vezetősége, Körmendy Zsolt a Builder Gasztro házigazdája és az egész promóció védnöke, továbbá de nem utolsó sorban Fodor Gábor a szegedi bolt vezetője. Köszönjük!

Telt házas Alma koncert

2014. március 6.

Fergeteges hangulat és önfeledt, vidám gyermekek az Alma együttes támogatói koncertjén!

Csütörtök délután telt házas koncertet adott az Alma együttes az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány munkájának segítésére. Több mint 280 ember volt kíváncsi a koncertre. Kicsik és nagyok is pontosan ugyan úgy szórakoztak a hihetetlenül színvonalas előadáson. Az alapítvány a támogatói jegyekből befolyt összeget 100 százalékban a gyermekétkeztetési munkájára fordítja. Ezúton szeretnénk megköszönni a segítséget azoknak a partnereinknek akik miatt ez az esemény létrejöhetett.
Alma együttes, Szent-györgyi Albert Agóra, Rádió 88, Ferroép. KÖSZÖNJÜK!

Jótékonysági Alma együttes koncert

2014. március 3.

2014 március 5-én jótékonysági Alma együttes koncert a szegedi Agórában!

2014 március 5-én 17 órakor jótékonysági koncertet ad az Alma együttes a szegedi Agórában az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány javára. A támogató jegyek elővételben az Agórában vásárolhatók meg.