Autista Gyermekek Kaptak Ebédet !

2013. október 30.

Az Életjel Alapítvány Szegedi Kirándulását Támogattuk Pályázatunkkal!

Pályázatunk Civil Szervezetek, Iskolák, Óvodák, Egyházi Szervezetek szakmai programjainak, kirándulásainak támogatása ingyenes étkezéssel program keretén belül kaptak ebédet a XVII. ker. SOFI autista gyermekei. 20 nagyon kedves és ragaszkodó gyermeket ismerhettünk meg. Örülünk, hogy segíthettük szegedi kirándulásukat!


Eletjel-Alapitvany-Koszono-Levele.pdf

Mindenkinek Jár A Vasárnapi Ebéd!

2013. október 29.

250 Adag Rántott Csirkemell

Hatalmas sikere volt az ételosztásnak! 250 adag rántott csirkemellet osztottunk ki, a szegedi hátrányos helyzetű családok között. Ez volt az első nagyszabású ételosztásunk, de az igény alapján megpróbáljuk folyamatossá tenni ezt a támogatási formát! Természetesen a 250 adag finom ebéden kívül továbbra is folytatjuk az ingyenes gyermekétkeztetési munkánkat változatlan létszámmal.
Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagylelkű támogatását az FNX Diszkont Kft-nek és a Tompai Ínyenc Gasztro Hús Kft-nek. A Képeket a SzegedCafe-tól kaptuk!

Meghívó

2013. október 22.

Meghívó Életviteli Előadásokra!

Meghívó!



Életviteli előadások vacsorával!




NEA-TF-13-SZ-0460 Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatásával megrendezésre kerülő életviteli előadásokra várunk minden kedves érdeklődőt!

Az előadások után ízletes vacsora közben tudjuk megbeszélni az észrevételeket.

A következő előadásokra lehet jelentkezni korlátozott számban.


2013. október 28. hétfő 17:00 SZKTT ESZI Tabán Családsegítő Közösségi Ház bemutatása előadó: Boldogné Árva Anna


2013. november 4. hétfő 17:00 Fogyasztóvédelem kérdései - érdekérvényesítés - banki hitelek előadó: Álb Anita



Az előadásokra a Kapocs Ételbárban személyesen, vagy e-mailben az [email protected] címen lehet jelentkezni. Kérem jelölje meg jelentkezésénél, hogy vacsorára igényt tart-e.


Több Mint 100-an Voltak Kíváncsiak Felméri Péterre és Hajdú Balázsra!

2013. október 16.

Nagy sikerrel zártuk a jótékonysági estünket!

Több mint 100 látogató mellett 30 hátrányos helyzetű fiatal is helyet kapott a jótékonysági estünkön! ezúton is szeretnénk megköszönni Felméri Péternek és Hajdú Balázsnak, hogy támogatta az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány munkáját! Gyakorlatilag szem nem maradt szárazon a nevetéstől :)

250 Vasárnapi Ebéd

2013. október 16.

Nagyszabású Ételosztás!

Sok szegedi hátrányos helyzetű családnak komoly gondot okoz, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű ebédet tegyen az asztalra. Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány Ezen szeretne segíteni. 250 meghívót küldünk ki a szegedi Családsegítő Közösségi Házon, illetve a szintén szegedi Gyermekjóléti Szolgálaton keresztül. Az ételosztás 2013 október 27.-én vasárnap 13.00-órától kerül megrendezésre. Az ebéd rántott csirkemell lesz rizskörettel. Azt meg kell említenem, hogy nagylelkű támogatóink nélkül ez az esemény nem valósulhatna meg. Köszönjük!
FNX Diszkont Kft és Ínyenc Gasztro Kft. Tompa!

Pályázatunknak Köszönhetően a Jánoshalmi Gyermeklánc Óvoda Kapott Ebédet!

2013. október 9.

50 Bács-Kiskun Megyei Ovis Kapott Ebédet!

Pályázatunknak köszönhetően 50 Bács-Kiskun Megyei ovis kapott ebédet a Szegedi Vadasparkban.
Iskolák, Óvodák, Civil és Egyházi szervezetek vehetnek részt ezen pályázatunkon, ahol maximum 35 főig támogatjuk a szegedi szakmai programjaikat, vagy utazásukat. Íme néhány kép: