Vajon mennyi a tisztesség ára?

Publikálva: 2016. január 20.
Cimkék : ALAPÍTVÁNYOK FEKETÉN FEHÉREN, ZSAROLÁS, CIVILEK, FILE LÁSZLÓ 

A Mi esetünkben pontosan havi 78.000+ÁFA

Az ALAPÍTVÁNYOK FEKETÉN FEHÉREN  megállapította 3 darab beszámolói adatból ami nyilvános, hogy az alapítvány nem tisztességes. Hiába ajánlottuk fel, hogy megküldünk minden dokumentumot amire kíváncsiak és akár az irodánkban is szeretettel várjuk ahol betekinthetnek minden könyvelési iratunkba, sajnos ez nem érdekelte őket.  Csakis a fenyegetés, hogy ha nem fizetünk havonta 78.000,- forint + Áfát, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek és megjelenítenek az oldalukon egy lejárató cikkel. Az ország számára már nem ismeretlen az ALAPÍTVÁNYOK FEKETÉN FEHÉREN és File László neve:

Az Index cikke:
Pisztolyt szorítanak a civil szervezetek tarkójához

A 444 cikke:

Pénzt kér egy cég a civilektől, hogy megbízhatónak minősítse őket

A 24.hu cikke:
Kétes adatbázissal húznák le a civil szervezeteket


Mivel folyamatosan kértük, hogy csak levélben beszéljünk, ezért világosan látszik a levelezésből, hogy a havidíj után érinthetetlen lenne az alapítvány, mert idézem: "A befizetés után az oldalukat saját maguk kezelik, így oda nem kerülhet"egyéb" bejegyzés mint amit Önök feltöltenek" Tehát a tisztesség nem olcsó, de megoldható!
Természetesen a levélváltás után teljesen elhatárolódtunk az AFF MÉDIA ZRT-től. Amit ismét telefon követett, hogy mi nem tudjuk mit tettünk és milyen beláthatatlan következményei lesznek a nemfizető magatartásunknak. Itt szakítottuk meg a hívást és kértük, hogy csak levélben tartsuk a kapcsolatot.
Mi azt gondoljuk, hogy különösebb érdeksérelem nélkül bírunk majd ezzel a rosszindulatú cikkel és az emberek ezután is a munkája alapján ítélik meg az alapítványt. A többi civilnek jó tanácsként csak annyit szeretnénk üzenni, hogy ne engedjenek a zsarolásnak!