Szociális bérlakás pályázat - Sándorfalva

Publikálva: 2018. szeptember 21.
 

Sándorfalván a Széchenyi utca 18. szám alatt teljesen felújított garzon lakás bérelhető szociális alapon.

Sándorfalván a Széchenyi utca 18. szám alatt teljesen felújított garzon lakás bérelhető szociális alapon. A felújítás várható befejezése és a beköltözés 2018 november 1. A lakás külön fűtéssel, vízzel és árammal van ellátva, teljesen külön álló egység. a lakás 12 hónap határozott idő tartamra áll rendelkezésre, ami új pályázat benyújtásával akár hosszabbítható is. A pályázat benyújtása kizárólag e-mail üzenetben az [email protected]  címen lehetséges. Tájékozódni és megtekintést egyeztetni pedig a 0670/948-18-99-es számon van lehetőség. 

A pályázatnak nincs formai követelménye megkötése, de tartalmaznia kell a kérelmező nevét, a lakást használni kívánók létszámát és nevét, valamint azt, hogy miért van szükségük a lakásra.

A lakásra felújítási alapot kell minden hónapban megfizetni, aminek az összege 20.000,- forint. ebből biztosítjuk, hogy a következő használó is tiszta, rendezett és tökéletes műszaki állapotú lakásba költözhessen. Kaució nincs, a rezsit viszont meg kell fizetni a mérőórák szerint.