Okozzon Ön is örömet karácsonyra!

Publikálva: 2013. november 28.
Cimkék : Adománygyűjtés, Alapítvány Szeged, Karácsony, Gyerekek, Boldog 

Elindult a Karácsonyi adománygyűjtő programunk.

 
Az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány elindította karácsonyi programját. Használt, de még jó minőségű játékok, ruhák, könyvek, amiket szeretnénk eljutatni a szegedi hátrányos helyzetű gyermekeknek a fa alá karácsonykor. Alapítványunk nagy erőkkel segíti a szegedi Intézményeket és Iskolákat. Ezt elismerve Szeged Város Önkormányzata preferált szervezetté nyilvánította Alapítványunkat, és a Polgármesterek Tanácsa által megkötött együttműködési megállapodásunk szerint önkormányzati feladatokat látunk el.

Ezek a gyermekek nélkülözésben élik az életüket és soha nem látott boldogságot hoz egy-egy nem várt ajándék számukra. Az Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány havonta 1200 adag ebédet oszt ki hátrányos helyzetű gyermekeknek térítésmentesen, hogy a testi és lelki erőnlétük megfelelő legyen, ezáltal könnyebben vegyék az élet akadályait. Pályázatunkkal olyan civil szervezeteket segítünk, akik gyermekekkel törődnek. Alapítványunk hátrányos helyzetű felnőttek kedvezményes étkeztetésével is foglalkozik, továbbá életviteli előadásokkal segíti ezeknek az embereknek a boldogulását. Különböző évközi programjainkkal pedig próbálunk mindig jó ügyek mellé állni.
Munkánkról bővebb felvilágosítást a www.egyebedegyesely.hu címen kaphatnak.

Kérem, ha tud, akkor Ön is okozzon az idén egy kis örömöt!
A tárgyi felajánlásokat az Alapítvány éttermébe várjuk akár személyesen, akár postai úton.
Kapocs Ételbár
6721 Szeged, Jókai utca 7-9
Egyéb jellegű felajánlásaikat pedig a KH:10402805-50526548-86871012 számlaszámon tehetik meg. Közleménybe kérem, írják be: "esély karácsony".


Németh Csilla Éva
elnök