Meghívó

Publikálva: 2014. január 22.
Cimkék : Alapítvány, Szeged, Előadások, életvitel, Meghívó, Vacsora, Adomány, Támogatás 

Meghívó életviteli előadásokra

NEA-TF-13-SZ-0460 Nemzeti Együttműködési Alap (NEA) támogatásával megrendezésre kerülő életviteli előadásokra várunk minden kedves érdeklődőt! Az előadások után ízletes vacsora közben tudjuk megbeszélni az észrevételeket. A következő előadásokra lehet jelentkezni korlátozott számban.


2014 január 30. csütörtök 17 óra, Az előadás címe: Hogyan kerüljünk ki az adósságból? - Azaz: pénzügyek, egyszerűen, jobban. Előadó: Fekete Gábor

6724 Szeged, vértói út 3.
Mindannyian tudjuk, hogy gazdasági válság és a rossz hitelek kezdete óta sokan küzdenek. Mára, családok szegényedtek el, vagy kerültek bajba azért, mert nem kaptak sehol és senkitől sem a pénzügyeikben szaktanácsot. Mindemellett a pénzintézetek és az állam sem nyújtott megfelelő segítséget annak érdekében, hogy talpra tudjunk állni, pedig lehetséges!

Nagyon egyszerű és praktikus módszerek vannak arra, hogyan csökkentsük kiadásainkat, hogyan használjuk ki az állami támogatásokat, adókedvezményeket - viszont ezekről nem sokan tudnak.

Mi az előadás keretében ki fogunk térni arra, hogyan kerülhetünk ki az adósság, és a rossz hitelek csapdájából. Emellett, azoknak is készülünk megoldással, és segítséggel, akiknek nincsen adósságuk, viszont rendezni szeretnék pénzügyeiket.

Célunk az, hogy csökkentsük a kiadásokat, növeljük a bevételeket, és különböző tippeket, trükköket, és kiskapukat mutassunk meg azok számára, akik szeretnének tisztán látni a pénzügyeket illetően.

Támogató: