Köszönőlevél

Publikálva: 2014. december 10.
Cimkék : Alapítvány, Szeged, Köszönőlevél, Család, Szegénység, Segítség 

Nem ezért csináljuk, de nagyon jól esik!

Ma kaptuk e-mailben a következő levelet. Nem szoktunk hasonló leveleket megosztani, de most úgy érezzük ebben az egy levélben minden benne van amiért dolgozunk!

"Kedves Alapítvány!

Örömmel értesítjük, hogy a hatóságok végre léptek egy kicsit, így a V..... család anyagi helyzete január elejétől nagy mértékben javulni fog, ma kapták meg a határozatot. Ezúton is köszönjük gyors és konkrét reagálásukat, nagy segítséget nyújtottak. Ezalatt nem csak az ebédre gondolok, hanem arra a lelki segítségre, amit egy ilyen helyzetben az ember kap a gyors reagálás miatt. Úgy éreztem, hogy senki nem figyel oda, senkit nem érdekelnek az éhező, bajba jutott gyerekek, mindenki csak az adomány begyűjtéséről beszél, és nagyon egyedül éreztem magam ebben a szituációban. Önök voltak az egyetlenek, akik reagáltak, a többi segélyszervezet vagy egyáltalán nem jelzett vissza, vagy csak most kezd reagálni, sőt
olyan is volt, aki kioktatott.

Isten áldja meg Önöket, a munkájukat, és adjon sok erőt és bölcsességet, hogy ebben a kemény harcban, amit vívnak a szegénység ellen, legyen minél több örömük és sikerélményük!!!

KARÁCSONY KÖZELEDTÉVEL AZ EGÉSZ CSOPORTNAK ÖRÖMTELI ÜNNEPET KÍVÁNOK!!!

Szeretettel: Aradi Márta"