II. Jótékonysági palacsinta Parádé

Publikálva: 2016. június 6.
Cimkék : Alapítvány Szeged, palacsinta Parádé, Jótékonyság, Gyermekek, Egy Ebéd Egy Esély Alapítvány, Mars tér., Gyermek Nap, palacsinta, Limonádé, Ugráló Vár, Lufihajtogatás, Arcfestés, Rászoruló gyermekek 

5000 palacsinta és színvonalas programok

Nagyon szépen köszönjük a több ezer kilátogató embernek a részvételt. Illetve szeretnénk megköszönni támogatóinknak, önkénteseinknek akik nélkül ez a hihetetlen gyermek nap nem jöhetett volna létre! A rendezvény célja, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a fogyatékkal és hátrányos helyzetben élő gyermekek támogatásának fontosságára. A rendezvényre több száz gyermeket hívtunk meg, de a kilátogató emberek is ingyen jutottak hozzá a sok finomsághoz és a különböző szolgáltatásokhoz! A palacsinta és limonádé mellett volt ugráló vár, arcfestés, lufi hajtogatás, óriás építő kocka, lovagoltatás, kézművesség, és színpadi programok!
Ezzel a programmal szerettük volna megköszönni minden kedves támogatónknak a hihetetlen összefogást és munkát, amivel egész évben segítették az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítványt és ez által a szegedi rászoruló gyermekeket!