330 adag ünnepi halászlé a rászorulóknak!

Publikálva: 2014. december 15.
Cimkék : Adó 1%, Szeged, Alapítvány, Rászorulók, Halászlé, Karácsony, Családok, Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány 

Karácsonykor is segít az alapítvány

Karácsonykor nagyon sok család nem tudja megteremteni a feltételeit, hogy halászlevet tehessenek az ünnepi asztalra. Ezen szeretnénk segíteni lehetőségeinkhez mérten.

Az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány December 24-én 13-14 óra között a Kapocs Ételbárban 6720 Szeged, Jókai utca 7-9. halászlé osztást tart szegedi rászoruló családoknak. Az alapítvány a meghívást több fórumon keresztül végezi.

Szeged Város Humán Közszolgáltatási Irodáján keresztül 50 főnek biztosítunk meghívót, a Szegedi Gyermekjóléti Szolgálat és Családsegítő Központon keresztül 180 főt látunk vendégül.

A fennmaradó 100 adag halászléjegyet pedig a hozzánk kérvénnyel fordulók között osztjuk szét.
Jelentkezni az [email protected] e-mail címen lehetséges, egy rövid bemutatkozó levéllel.

Családonként maximum 5 jegyet lehet igényelni. Kizárást képez, ha már az előzőleg említett intézmények
valamelyikétől már kaptak jegyet. Abban az esetben ha interneten nem tudják eljuttatni a kérelmüket, akkor azt személyesen is leadhatják az étteremben. Kérem ügyeljenek, hogy telefonszám szerepeljen a kérelmen, mert az idő rövidsége miatt, kizárólag telefonon értesítjük a támogatásban részesülőket.
Köszönjük a SosSe Alapítvány támogatását!

Ha azonos
ulni tud céljainkkal, akkor kérem segítse munkánkat adója 1%-ának felajánlásával!