94 kilométer talált gazdára

Publikálva: 2015. március 26.
Cimkék : Kiss Attila, Spuri Balaton Szupermaraton, Adó 1 %, Adóegyszázalék, Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány, Szegedi Alapítvány, Alapítvány Szeged, Támogatás, Örökbefogadás, Szegény Gyermekek, Éhező Gyermekek. 

94 kilométert fogadtak örökbe a 195-ből

Kiss Attila sikeresen teljesítette a 8. Spuri Balaton Szupermaratont, ahol 195 kilométert hagyott maga mögött. A futó ötlete volt, hogy a megtett kilométereit felajánlja az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítványon keresztül a szegedi nehéz sorban élő gyermekeknek. Nagylelkű felajánlásának köszönhetően 94 kilométernek sikerült gazdát találni, amiből az alapítvány az általa támogatott 50 gyermeknek egy hétig tud ingyenesen ebédet biztosítani.
Itt is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük Kis Attilának a nem mindennapi felajánlását és az általa megszólított támogatók önzetlen segítségét!
Ha Ön is támogatásra érdemesnek találja gyermekétkeztetési munkánkat, akkor adója 1%-ával is tudja biztosítani egy gyermek legalább egy heti étkezését!